Vrouwelijk leiderschapsMentor

 Mariska van der Hiele

Dit is wat ik zeker weet

“Leiding vanuit verbinding is het leiderschap van de toekomst!”

Visie

“Be The Change You Want to See”

Ik geloof dat iedere leider de kwaliteiten bezit om de het leiderschap vanuit verbinding uit te dragen en dat het de toekomst is. En dat elk bedrijf de kracht van vrouwelijk leiderschap (zou) moet(en) implementeren voor een gezonde bedrijfsvoering.

Positie, Authenticiteit & Eigen ruimte
Ik denk dat het belangrijk is om positie, authenticiteit en eigen ruimte uit te dragen vanuit verbinding. In mijn wereld zijn de leiders integer, zuiver en verbonden. En creëren ze veiligheid en vertrouwen waardoor de waarde en kracht van ieder individu die ze (bege)leiden gezien, ontwikkeld en geopend wordt.

Kernwaarden
Ik wil leven in een wereld waar integriteit, zuiverheid en verbinding centraal staan. Iedere dag ben ik bezig met mijn leidinggevende kwaliteiten. Mezelf te verbinden door aandachtstraining, door zelfreflectie en verantwoordelijkheid te nemen voor alles wat ik uitzend en binnenkrijg. Iedere sessie die ik met een cliënt heb of als ik voor een groep sta, staat helemaal in het teken van de cliënt en de groep. Daardoor kan ik integriteit bewaken, zuiver voelen en communiceren en vanuit verbinding leven en leiding geven. Dit is voor mij enkel en alleen mogelijk als ik iedere dag verantwoordelijkheid neem voor mijn energie.

Stel je eens voor dat iedere leider ter wereld zo over leiderschap dacht. Kun je je dan voorstellen wat dat betekent?

“Jij kan alleen doen, wat alleen JIJ kan doen!” 

Dankbaar
Ongelooflijk dankbaar ben ik voor het bedrijf wat ik heb en dat ik daar iedere dag de leiders die het voorbeeld willen zijn, begeleid. Om de passie, gedrevenheid, commitment, integriteit en verbinding te zien die er in hun los komt en zij de resultaten er van ondervinden. Ik ben dankbaar voor mijn kinderen die me laten zien dat ik in verbinding ben maar ook wanneer ik dat niet ben. Zodat ik mezelf weer kan herpakken en het voorbeeld kan zijn. Het meest dankbaar ben ik voor de ongekend grote waaier van vrouwelijk leiderschap die verspreid wordt!

“If you change the way you see the world, the world you see will change.”

Ik ben ervan overtuigd dát iedere leider een ongelooflijk sterk voelend vermogen heeft en als daar de verbinding mee gemaakt wordt, de wereld verandert!

Mijn dagelijkse leven
Mijn dag begint en eindigt standaard met een meditatie zodat ik helder, met overzicht en opgeruimd start en ga slapen. Waardoor ik de kracht heb om mijn leiderschap en zo mijn drie kernwaarden na te leven. Ik drink geen alchohol, ga op stilteretraites, doe 2 x per jaar een detox en eet al jaren hormoonbalans gericht. Ik (bege)leid 3 pubers als alleenstaande moeder, heb tussen de 20 en 40 1:1 cliënten per maand. Heb online en offline groepen en dagtrainingen. Ten alle tijde staat het belang van mijn kinderen en cliënten voorop. Ik zorg dat daarom dat mijn rugzak vol zit met gereedschap en levenslessen zowel spiritueel, lichamelijk, systemisch, emotioneel, geestelijk en ben ik een doorgewinterde mentor zodat ik de kwaliteiten in iedereen die ik (bege)leid versterk.

Doorgewinterde mentor

Dankzij jarenlange teachings van mijn spiritueel leraren en docenten, levenslessen, 119 1:1 mentorship cliënten, 11 retreats, 3700+ 1:1 sessies en 7 offline en online groepsprogramma’s ben ik een doorgewinterde mentor en docent. Met een zeer gedegen basis begeleid ik met mijn hoog ontwikkelde invoelende vermogen, kennis over het energiesysteem, de psyche en leiderschapkwaliteiten een groep én individu in de energetische en spirituele ontwikkeling gericht op de kwaliteiten van vrouwelijk leiderschap. Zodat de leidinggevende rol uitgedragen wordt vanuit de plek van verbinding met kracht en authenticiteit. 

Droom
Mijn grootste persoonlijke droom is om ontzettend veel leiders kennis te laten maken met de ongelooflijke kracht van de verbinding door de principes van het vrouwelijk leiderschap toe te passen. De gevolgen zijn gigantisch! Er wordt mét het team gecommuniceerd, er komt echt contact tot stand, vertrouwen groeit en er wordt (weer) samengewerkt. Thuis zul je een diepe connectie maken met je partner en je kinderen zullen de kracht van jouw aanwezigheid voelen en daar met diepe rust op reageren.

Integriteit zuiverheid verbinding

Mijn 3 kernwaarden, waar ik ook om bekend sta, zijn integriteit, zuiverheid en verbinding. Mijn allergrootste passie is mijn bedrijf. Alles kan ik daarin kwijt. Mijn mega grote interesse in de psychologische processen van leiderschap. Van het voelende vermogen. Van de kwaliteiten van een goede leider. Mijn creativiteit en de kennis over het lichaam wat waardevol is voor het energiemanagement van de mindset en geluksgevoel.

Reviews
Daarom ontvang ik zo goed als iedere dag een berichtje van een cliënt over de vooruitgang. Over de ongelooflijke groei die zij iedere keer doorgaan waardoor ze verbinding hebben met het team, de groep of hun thuisfront. Je bent welkom

Vrouwelijk leiderschap: van macht naar verbinding

e-werkboek voor bewuste drukbezette leiders

Het traject bij Mariska heeft mij ontzettend veel gebracht. Het heeft mij geleerd telkens terug te gaan naar de rust in mezelf. Chaos, onrust… Het is vaak niet van mij, daar ben ik heel erg bewust van geworden. Ik laat mij minder sturen door de buitenwereld. Het heeft mij geleerd ‘te zijn waar je bent’, vertrouwen hebben in een proces en los te laten. Dit alles zorgt voor rust en vertrouwen. Bij mezelf en in mezelf. Als vanzelf word ik hierdoor gezien en gehoord. Ik ben van waarde. Zij heeft mij geholpen de switch te kunnen en durven maken naar de rust in mezelf. Zonder label of sticker; je wordt niet veroordeeld. Je mag er zijn, zoals je bent. Van Mariska heeft mij geleerd mijn plek in te nemen. Dit heeft niet alleen mijn leven verrijkt, maar werkt door in mijn hele gezin en carriëre

– Suzanne ten Brink
Jurist

×