Exclusief 1:1 spiritueel mentoring

Kalmte in je hoofd
Vreugde in je lijf
Overvloed in je business

Breng spiritualiteit in je business en moederschap 

en ontdek de overvloed, vreugde en kalmte die gronding zal brengen

Je klanten voelen jouw energie. Als jouw energie verbonden voelt en in overgave is kopen ze in vol vertrouwen van je.

Want het is niet je hoofd die druk is. Je kinderen die zoveel aandacht vragen. Je klanten waardoor je denkt dat je leegloopt. Het is niet het gebrek aan rust of zelfliefde. Of een schaarstemindset.

Het is energie! Die je nog nooit hebt leren kennen, omdat het zó onbewust en onbekend is. Je hebt nooit geleerd om met die energie te werken of hem te transformeren. Daardoor is het logisch dat je nog veel te hard werkt voor je winst. Je je kinderen, ook al houd je veel van ze, soms achter het behang kunt plakken. Je leegloopt omdat je je klanten zo goed kunt dienen. Een schaarstemindset hebt. Of een negatieve lading op geld hebt. Je klanten voelen dat.

Je hebt gewoon nooit geleerd om jezelf te helen. En jezelf systematisch te kalmeren. Waardoor je altijd maar doorgaat. Als Spirit Business Mom heb je goud in handen en kun je anderen vanuit jouw hart en wilskracht heel goed dienen en helpen. En heb je juist gekozen om te ondernemen, zodat je er voor je kinderen kunt zijn. En ook dát voelen je klanten. Maar…

People don’t need to be saved or rescued. People need knowledge of their own power and how to access it

EEN SPIRIT BUSINESS MOM:

Staat heel vaak op de laatste plaats en ze wilt dat niet meer

Neemt snel energie over, voelt daardoor heel goed anderen aan behalve zichzelf

Doet uit onzekerheid nog een opleiding erbij

Kan nog niet goed bij zichzelf blijven

Voelt heel goed anderen aan behalve zichzelf waardoor er energie lekt

Voelt de goede prijs niet waardoor groei blokkeert

Heeft óf een te lage winst óf moet er te hard voor werken

Heeft op geld een negatieve lading zitten

Ervaart stress door schaarstemindset

Wilt alle ballen in de lucht houden (terwijl het er teveel zijn)

De beren op het ondernemerspad tackelen

Wilt ondernemen vanuit eigen flow en creativiteit

Heeft goud in handen en wil dit echt leren ontvangen

Kan haar wilskracht zetten om te overleven maar is er moe van

OVERVLOED

Jouw winst zal stijgen door vanuit afstemming, innerlijke rust en bezieling aan je bedrijf te werken. Geld en leuke klanten komen op jou af in plaats dat je er achteraan moet.

“A business absolutely devoted to service will have peace bringing profits”

KALMTE

Je grootste verlangen is dat jouw kinderen weten dat je er bent. Hoe fijn zou het zijn als jij je kunt overgeven aan het moederschap, zodat je kinderen weten dat er altijd iemand voor ze is.

“Empowered mothers empower children”

VREUGDE

Verbinding in jouw relatie brengt veel rust. Stel je eens voor dat jij open staat voor die verbinding en kunt ontvangen wat je zoveel geeft. Dat je dicht bij jezelf kunt blijven en meer gaat genieten. Hoe zou dat zijn voor je?

“Happily ever after is not a fairy tale, it is a choice”

Mijn intuitie is zoveel sterker dan voorheen. Ik kan vele malen beter mijn grenzen aangeven en daardoor heb ik mijn inkomen verdubbeld afgelopen jaar. Mijn leven is 180 graden gedraaid!

– Jacqueline-

Energetisch ondernemen

Breng spiritualiteit in je business en moederschap en ervaar wat gronding doet

Dat je klanten aantrekt omdat jouw energie matcht

Dat je hoofd rustig is, je lichaam kalm en beseft dat overvloed altijd aanwezig is

Hoe fijn het is het dat jij vertraagt en vanuit vertrouwen en flow je bedrijf laat groeien

Dat je bedrijf energetisch een goed fundament heeft

Dat je leert afstemmen op je ideale klant en je business

Dat je goed bij jezelf kunt blijven

Hoe je je eigen spanningen/trauma’s  opruimt

Dat je je goud deelt en daardoor ontvangt

Dat balans altijd al aanwezig was en m nu voelt

Dat je vaker in je flow zit dan in de hyper of in een downfall

Overvloed kunt creëeren zonder te pushen en te rennen

Rust zonder overleef gevoel ervaart

Emotioneel er echt kunnen zijn voor de kinderen terwijl je alle ballen in de lucht houdt

Dat jij je omringt met andere spirit business moms die jou begrijpen en net zo zijn

Het Mentorship

Gronding en energetisch ondernemen

Met het enige en unieke Spirit Business Mom mentorship in Nederland brengt Mariska van der Hiele je diepgaande verbinding vanuit gronding en daardoor transformatie in je moederschap en business.

Het draait in het mentorship volledig om ervaren. De begeleiding is op maat en met mijn invoelende vermogen voel ik jou  haarfijn aan waardoor er een veilige bedding ontstaat om het energiewerk op te pakken, je spanningen op te ruimen en het gronden eigen te maken.

De technieken om comfortabel te worden met emoties en stabiliteit te ervaren leer je als eerste. Dit kun je meteen terugzien aan de kinderen en in je business. Zodra er meer stabiliteit is, (klanten en kinderen houden van betrouwbaarheid) is het tijd voor rust in het lichaam en een kalme geest. Om als bezield wezen te kunnen groeien naar comfortabelheid.

Het is belangrijk om dit in je dagelijkse “normale” werkzaamheden mee te nemen zodat je het gaat leven en op een natuurlijke manier, dwz in jouw natuurlijke tempo en proces, leert om rustig te worden en jezelf te kalmeren zodat de hoge energie stroomt in plaats van overstroomt omdat er grond onder zit en je overvloed kunt ervaren. Binnen in deze kaders wordt het veilig om te bezinnen, jezelf te helen als in trauma’s op te ruimen en een heel fijn kalm en overvloedig leven te leven. Dit heeft direct effect op de band met je kinderen èn je klanten omdat ze het zullen voelen. Daardoor zal overvloed binnen stromen in je leven

 

Gronden

Dit leer je over de energie van een stevig fundament voor je kinderen en business

1 Emotionele stabiliteit

Hoe leer je te vertrouwen op jouw gevoel en intuïtie en daar naar te handelen.

2 Kalme geest

Zonder een kalme geest is er geen balans. Zonder balans worstel je je dag door

3 Anker

Je lichaam is het anker maar als je veel weet maar het niet voelt leef je vooral uit je hoofd

4 Centreren

Je geest kunnen stabiliseren in het oog van de storm is essentieel om energiewerk te kunnen doen zodat je gaat gronden

5 Schoonmaken

Je energieveld is net een spinnenweb die de hele dag door energie van anderen opvangt en zelfs inkapselst maar ook je eigen energie vasthoudt zoals ideen, emotie’s, gedachten en soms zelfs entiteiten. Dat leren schoonmaken is heel belangrijk als moeder en businesswoman

6 Concrete energie

De grovere energie leren herkennen is handig als je aan het werk bent met je klanten, als je kind je triggert of als je man het tandpastadopje er niet op doet.

7 Subtiele energie

Met deze energie leer je al snel werken want hieruit komt de gronding voort. 

8 Zuiverheid

Zuiver leren afstemmen op je klant maar ook het vangnet zijn voor je kind wordt gevoeld en hoe fijn is dat om te kunnen geven en ontvangen

9 Inspiratie

Emoties waar je woorden aangeeft afgestemd met de ziel. Als de seksuele energie gereguleerd kan worden, kan inspiratie stromen

10 Sales vanuit verbinding

Klanten voelen, net als jij. En als jouw sales is omdat je iets prachtigs hebt wat zij nodig hebben, dan is geven en nemen in balans

11 trouw zijn aan jezelf

Je energie bij je kunnen houden is goud waard.  

12 Energetisch ondernemen

Word de magneet door met je intuïtie en energievelden te werken zodat je precies weet welke stappen je hebt te nemen om de juiste klanten aan te trekken en er écht voor je kinderen te zijn

Mariska heeft mij geleerd om heel dicht bij mezelf te blijven en zo veel krachtiger in mijn relatie te staan, mijn gezondheid verbetert én mijn business laten groeien in enkele maanden door veel meer op mijn gevoel te varen. Nu gaat het als vanzelf en trek ik klanten aan die bij mij passen en waardoor ik er van kan leven

 

– Ingrid van den Bogaert

Over Mariska van der Hiele

EN waarom ze doet wat ze doet

Mariska is al 11 jaar spiritueel mentor, 15 jaar moeder en 22 jaar ondernemer.

Spirituele energie is de kracht en levensenergie die door jou heen stroomt. Er is geleerd om die af te knijpen en in het hoofd te gaan leven, weg van emoties en gevoel en in de controle. Een business mom voelt. Ze voelt heel sterk haar kinderen en haar klanten aan. Daardoor is ze er voor de ander en moet ze hard werken om haar bedrijf winstgevend te maken. In elf jaar tijd heb ik met mijn derde bedrijf duizenden sessies gehad met moeders, kinderen, koppels en business owners en zie wat de moeder en onderneemster doet. Je hebt goud in handen en als jij lekker in je vel zit, verspreid je een olievlek van overvloed, vreugde en kalmte.

Kinderen op 1
Zeker omdat mijn kinderen altijd op 1 staan en de combinatie echt ideaal was doordat ik om hun slaap,- en schooltijden heen kon werken. Totdat ik toe was aan een level up.Voordat mijn bedrijf naar een goeie winst toe groeide, heb ik uiteraard veel strategie toegepast.

Maar ik merkte dat de werkelijke groei voortkwam uit energie en échte gronding. Level up gaat altijd met een bak aan blokkades en angsten. En als je er doorheen bent?..

Natuurlijke aantrekkingskracht
De natuurlijke aantrekkingskracht die ontstaat door te gronden en daardoor van binnen naar buiten de kracht van eigenwaarde op te bouwen zorgt voor een zuivere afstemming en krachtige verbinding die op alle gebieden in mijn leven doorwerkt. De (financiële) overvloed geeft rust. Mijn klanten gaan door het dak. Tussen mij en mijn kinderen is een warme harmonie en ervaar daardoor een mooie liefdevolle band. In mijn relatie kan ik steeds terug stappen naar mezelf, waardoor de relatie een katalysator wordt voor mij als vrouw, moeder en businesswoman. De rust die ik voel en overvloed die ik nu heb, is een gouden combinatie die niet aan is komen waaien en die ook jij kunt leren zodat je de law of attraction gaat leven op alle gebieden in je leven.

Wat zit er in het Spirit Business Mom Mentorship?

dit is wat we gaan doen samen

12 x 1:1 mentorship met Mariska

We starten met ongeveer een uur introductie en mentoring. Iedere week, 12 weken, een half uur lang mentorship op maat waarbij persoonlijke oefeningen meekrijgt die we samen uitvoeren waarna jij ze uitvoert zodat je bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde de basis zijn waar uit jij leeft. Je kunt er ook voor kiezen om het mentorship te combineren met grounds en één keer per maand, een jaar lang, een sessie af te spreken 

Facebook Community

In de community deel je iedere week je voortgang. Het is voor mij belangrijk om je te monitoren zodat ik weet waar ik bij moet sturen.

Grounds

Grounds is een jaarprogramma waarbij je zga iedere week energieles krijgt. Iedere week krijg je instructies en herhaal je wat je hebt geleerd in het mentorship en krijg je via zoom mentoring in een groep. Dit is de community waar je in wilt zitten als het gaat om spiritualiteit, moederschap en ondernemen

Prachtig SBM art journal

Met veel liefde en aandacht heb ik speciaal voor jou het art journal ontworpen waarin jij jouw reis vastlegt door te schrijven en/of tekenen

Cadeau
SBM Journal: Met veel liefde en aandacht heb ik speciaal voor jou een journal ontworpen, waarin jij jouw reis vastlegt.

Mentorship
3 maanden

1111 euro (incl 1344,31) 

Of in 3 termijnen van 490 incl

Mentorship & Grounds
1 jaar €200 korting

2015 euro (incl 2350)

Of in 12 termijnen van 197 incl

Grounds

1 jaar

997 euro (incl 1206)

Of in 12 termijnen van 111 incl

Mariska is al jaren mijn energetisch coach, ben nog steeds niet iets tegen gekomen wat in de buurt komt.

– Jasmijn Hendriksen –

het mentorship is voor jou als je:

N

Wilt uplevelen!

N

Je bereid bent om volle commitment te geven voor 3 maanden aan jou

N

Het dringende advies van geen alcohol, psychedelica of ander drugs wilt navolgen tijdens het mentorship

N

De spirituele oefeningen serieus neemt en opvolgt

N

Vanuit alignment, intuïtie en law of attraction wilt leren ondernemen.

N

Een eigen (succesvolle) business hebt als moeder.

N

Wilt leren om uit je hoofd te komen 

N

Winst in je bedrijf wilt vergroten

N

Meer aanwezig wilt zijn als moeder

N

De ziel als haar kompas wilt voelen

het traject is niet voor jou als je:

N

Spiritualiteit zweverig vindt.

N

Een cursus enkel gericht op intuïtieve ontwikkeling verwacht

N

Een businesscoach verwacht

N

Niet van meditatie houdt. 

N

Wel van wonderen houdt maar niet wilt voelen wat er in jou leeft. 

N

Het priesteressen- of heksenpad wilt. Dus salie, drums, windrichtingen, kaartleggingen, plantmedicijnen, elementen etc.

N

Visualisaties verwacht

Ik voel zoveel opluchting. Ik kan nu in gesprek met mijn partner in plaats van dat het een strijd wordt. Ik ben zó blij, want even dacht ik zelfs dat uit elkaar gaan de enige manier was. Wat nog mooier is? Ik geloof helemaal in mezelf. Ik ben de moeder voor mijn vier kinderen die ik zo graag wilde zijn. En! Eindelijk komt mijn bedrijf van de grond en ga ik moeders helpen: mijn mooiste zielsmissie leven.
– Esther Valstrik

Veel gestelde vragen

Lees nog even dit

Waarom mag ik geen plantmedicijnen of alcohol?

Het is een dringend advies omdat energie erg beïnvloed wordt en als de geest niet stabiel genoeg is je, geen controle hebt over de energie die eigen wegen gaat bewandelen

Krijg ik een werkboek?

Spiritualiteit gaat over ervaren. Je krijgt een SBM journal cadeau, zodat jij jouw reis vast kan leggen en je je eigen werkboek creëert. Als je bezig bent met opdrachten uit een boek ben je niet aan het oefenen. Als je voelt dat je nog heel wat te verwerken hebt, is het nog steeds zaak dat je kunt leunen op jezelf in plaats van boeken of andere afleiding. 

Wat als ik een afspraak niet kan nakomen?

Dan verzetten we die. Het is wel de bedoeling dat je de oefeningen blijft doen tot aan de volgende afspraak

Wat als het mentorship afgelopen is?

Na iedere laag die je bereikt komt er een volgende laag en je gevoeligheid neemt toe. Dat betekent dat je in de subtielere lagen van het energetisch werken komt. Er is daardoor altijd een verdieping mogelijk. Dit betekent dat je opnieuw het mentorship kunt doorlopen zodat je de verdieping in gaat of grounds waar je alles keer op keer doorloopt in wekelijkse energielessen.

Hoe zit dat met vakantie's?

Daar plannen we omheen. Je hebt nog steeds je oefeningen te doen en je voortgang te delen zodat ik je kan monitoren

Het werken met Mariska heeft mij binnen 1 jaar vanuit een put tot helemaal mijzelf standvastig in de schoenen gekregen. Ik heb de regie over mijn eigen lijf genomen.  Mijn leven heeft weer betekenis gekregen. Mariska brengt enorm veel liefde, warmte en kennis. De dankbaarheid hiervoor is met geen pen te beschrijven.

– Regina Beukeveld

×