Grounds

Het waarborgen van je bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde door een kalme geest

Bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde

Gun jezelf de ervaring van écht leven

Een half jaar energie-les
997 euro excl, of maandelijks 111 incl

Ondernemers houden van de high-energy

maar wanneer je de hoogte ingaat, moet je ook weer landen

En dat landen gaat net als een vliegtuig die strandt en deukt. Of als een dikke kater na een avondje doorzakken. Moe en overprikkeld laad je weer langzaam op. Om weer in een high te komen van drukke kinderen of je business die extra aandacht vraagt waardoor je jezelf blijft uitputten. Dit kan of moet zelfs anders voor je totale gezondheid en rust want je wilt doorgroeien als moeder en business mom. Er is nog een manier en dat is door de high te leren reguleren zodat je in een flow terecht komt door te gronden.

Gronding is een diepe verbinding met je kracht met als basis bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde en zonder je kracht kost alles veel energie, omdat zachtheid en zelfliefde ontbreken. Gronden zorgt voor een exponentiële groei als moeder en in je business én omdat jij staat als een huis, creëer je rust en harmonie voor jezelf, voor je kinderen en kun jij je openstellen voor je zachtheid, zelfliefde en overvloed.

welkom bij grounds

“Bizar! Deze ontspanning heb ik nog nooit gevoeld.”

– Lisette

In je business is het 80% psychologie en 20% strategie

Ik geloof dat het 100% energie is

Grond en transformeer

van wilskracht naar overgave

Als je écht landt, écht grondt, kun je je businessideëen tot werkelijkheid brengen en vliegen omdat het verbonden en afgestemd is. Alle ruis valt weg zodat alleen zuiverheid overblijft. En dátgene wat jouw gouden idee om gaat zetten in goud tot een prachtig product of dienst zal tot je komen als de wind die zo door je haren heenwaait. Je lichaam herstelt vele malen sneller. Omdat de kalmte die door je cellen heenstroomt verbonden is met een diep weten waardoor klanten zekerheid voelen en naar je toe zullen komen die met je willen werken. Je kinderen die voelen dat jij in een diepe rust hangt zullen niet ineens hun kamer opruimen maar wel zullen ze zich die kalmte als iets eigens in zich opnemen zodadt ze zich zullen herinneren wie ze echt zijn en er naar terug kunnen keren. Ze zullen zich openen naar je omdat ze zich veilig voelen. Wat groeit is een kalme zachtheid waarbij de creatieve high-energy zal stromen als een beekje waardoor je er altijd op in kunt tappen omdat je vertrouwen voelt. En daardoor ook los kunt laten wat niet meer bij je past. Vanuit deze plek voel en ervaar je dat er overvloed is waardoor werken niet meer als werken voelt. Het bestaan heeft jou nodig en daar hoort overvloed bij. En dat je van daaruit jouw goud uit je handen kan laten komen als business woman en verbinding als moeder. The Spirit Business Mom Grounds.

The Spirit Business Mom Grounds

 Een jaar energie-les om te gronden

Als er iets is wat jij kunt gebruiken, is het zachtheid door zelfliefde. Je bent een krachtig spiritueel wezen, een fantastische liefdevolle moeder en een kickass businessvrouw. Daarom is het nu tijd om het knokken achter je te laten. Je hebt lang genoeg in de overlevingsstand gestaan en genoeg stress over je business, schuldgevoelens naar je kinderen en eenzaamheid in je relatie ervaren. Je wilt blijven groeien, maar doordat je altijd on top of your game bent, merk je dat jij hardheid nog inzet om je doelen te bereiken. Je gaat (on)bewust over je grenzen en ervaart daardoor stress. Omdat je altijd ‘aan’ staat. Je hebt last van gewetenswroeging richting je kinderen, omdat het moeilijk voor je is om écht aanwezig zijn. Bovendien wil je niks liever dan je weer open kunnen stellen voor jezelf, zodat je kunt rusten.
Ik weet dat gronden kracht kost en lastig voor je is. Ondanks alle pogingen die je al deed: het werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je zoektocht binnen de spiritualiteit, het doen van meditaties en het inbouwen van rust. Daarom heb ik grounds voor je ontwikkeld. Bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde zodat de kalmte en gronding helemaal eigen gaan worden

 

“Het lijkt wel of ik door de bank heen zak, haha! Zoveel gronding heb ik nog nooit gevoeld. Mijn hoofd moet er nog even aan wennen.”

– Anoniem

Hoe ik tot gronden ben gekomen

overvloed in je business, moederschap en relaties

Mijn onrust was real. Al van kinds af aan was ik door de hardheid die ik om me heen ervaarde aan het overleven. Totdat ik op mijn dertigste niet meer kon en knakte door de scheiding, koophuis onder water, financiële zorgen en alleenstaand moederschap. Bijna alles (behalve mijn kinderen) waar ik ooit naartoe had geleefd, was onder m’n voeten weg gevaagd. Het huwelijk, het gezin als hoeksteen, financiële rust, mijn hele ruime koophuis, kinderen in balans, een hele fijne relatie, zodat het ouderschap goed verdeeld werd… het moest niet zo zijn. Maar dat was wél de aanzet tot het gronden. Want wauw, wat miste ik rust! In 11 jaar tijd heb ik mij de energie eigen gemaakt door te leren van verschillende spirituele leraren die hun wijsheden met mij deelden uit Oosterse stromingen. En die zoektocht werd beloond met een écht fantastische band met mijn kinderen, overvloed in m’n business met de leukste klanten, innerlijk de onrust shiften naar rust, overgave leren doen, een bijzondere relatie aantrekken, financiële rust en mijn eigen koophuis… Als dat allemaal geen overvloed is? En dat gun ik écht iedere moeder, haar kinderen en al haar fantastische klanten die ze bedient.

Al sinds 2011 werk ik met de energie van gronding en leer ik van mijn leraren. Sinds 2020 krijg ik meditatieles van een Theravada Boeddhist, een monnik oorspronkelijk uit Birma. Mijn begeleiding in het energiewerk is een combinatie van verschillende Oosterse stromingen die ik afgelopen 11 jaar eigen heb gemaakt. 

hoe gaat het in zijn werk?

Je kunt grounds als groepsles volgen en met individuele sessies

De les start, in zoom, met een deep dive in een spiritueel levensthema. Gevolgd door instructie  om daarna gezamelijk als groep 20 minuten te oefenen. Na de les is er een half uur de mogelijkheid om live vragen te stellen. Daarna is het de bedoeling dat je de opdracht zelfstandig uitvoert. De herhaling is een week te bekijken. Iedere maand is er een thema waar je aan werkt. In de community kun je delen waar je tegenaan loopt, of je succes delen of vragen stellen. Twee keer per jaar gaan we de diepte in door als groep te ‘deep diven’  op gronding. Dit is zo uniek en vind je echt nergens. Let’s create magic together!

Eigen leeromgeving met community

Iedere woensdag een nieuwe energieles in huddle

2 Retraitedagen met deep dive voorafgaand

Optie tot individuele sessies

Bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde

Gun jezelf de ervaring van écht leven

Een half jaar energie-les
997 euro excl, of maandelijks 111 euro incl

“Ik weet niet wat ik meemaak! Dit lijkt op zen.”

– Jennifer

×