ENLIGHTS

Spiritueel Mentorship voor de high-energy businessmom met de highest calling

Business opschalen vanuit zuiverheid en gronding plus in verbinding je kind next level empoweren om zichzelf te zijn

IT IS TIME TO ENLIGHT

Je wilt niets liever dan dat het goed gaat met je kind én dat je ruim leeft van je business

Ken je het gevoel dat je vrij van geld, tijd en oordelen bent?

Omdat er balans is.  Voel eens.

Het gevoel dat je onafhankelijk bent van geld. Dat jij regie hebt over jouw geldstroom en het gevoel hebt dat je het kostbaarste bezit dat er is namelijk: tijd.

De tijd die zo kostbaar is omdat je kinderen maar één keer jong zijn en je het liefst alles wilt meemaken van hun jonge jaren. En je daardoor van jezelf houdt, omdat je er voor je kinderen kunt zijn zoals je zelf wilt.

Je bent vrij van oordelen waardoor je zelfs bij de krachtigste storm blijft staan en je ideeën wortel schieten en winst opleveren.

Het gevoel van eenheid, diepe kalmte en een warme verbinding met je lichaam vanuit gronding. Die voorvloeit in je business en naar je kinderen terwijl je vliegt?

Dit is balans.

Voel nog eens. 

Ik weet dat je dit wilt. Dat je hiernaar verlangt. Omdat je lang, hard en veel werkt maar balans mist en naar meer omzet verlangt. En dat het ook komt omdat je niet verkoperig wilt zijn maar wel een goedlopende business wilt. Je bent niet voor niets ondernemer. Je hebt een middel voor een goed leven gecreëerd, werkt mega hard en veel, wilt er voor je kinderen zijn en tegelijkertijd sta je altijd “aan” waardoor je de leegte opvult met chocola, shoppen en wijn. Ik weet ook dat je enorm veel plezier hebt in het ondernemen, het geven & ontvangen. De inspiratie als die stroomt. Het werken met en voor je klanten. Alleen die échte vrijheid en balans blijft uit. 

Ik ken dat, ik heb soms wel 60 uur per week gewerkt met alle gevolgen van dien. Vermoeid, geen energie voor mn kinderen, en stond altijd “aan”. Totdat ik leerde om te vliegen zonder te crashen. Waardoor er balans ontstond. Ik kon minder werken, genoeg omzet draaien en er voor mijn kinderen écht zijn. Die balans is mogelijk al kan je het misschien nu nog niet geloven

Wat zou dat voor jou betekenen als jij balans hebt omdat je vliegt zonder te crashen?

  • Voor je omzet?
  • Je kinderen
  • Je gezondheid?

Enlights

In het mentorship leer je te vliegen door te gronden en ga je next level met het empoweren van je kind

Na de diepe ervaring van enlights:

Heb je geleerd om vanuit bezieling en kalmte te vliegen en heb je een business en aanbod vanuit je ziel

Heb je geleerd hoe je je kind next level empowered en zie je dat direct terug aan je kind

Kun je vanuit zuiverheid en balans marketing en sales strategieën ontwikkelen waardoor je een magneet wordt voor de juiste klant

Heb je de vaardigheden om jezelf te verlichten van beperkende overtuigingen en patronen en ze te transformeren

Belichaam je technieken die ervoor zorgen dat je een levenslange goede band met je kind hebt

Heb je balans tussen high-energy en gronding waardoor je kunt blijven vliegen en empoweren

Ontwikkel je een loepzuivere en krachtige intuÏtie zodat je precies kunt voelen wat de volgende stap zal zijn in je bedrijf.

Dit is nog maar een kleine greep uit alle resultaten die je behaalt met ENLIGHTS

“Ik heb mezelf bestaansrecht gegeven, ik ben oprecht genoeg van mezelf gaan houden om goed voor mezelf te zorgen, geef ik mezelf veiligheid en vertrouwen. Heb mijn bedrijf opgezet, word ik gebeld voor een interview en krijg ik uitnodigingen voor samenwerkingen en mag ik podiums betreden om presentaties te doen. Hier droomde ik als kind van”

– Ingrid van den Bogaert

“Door met behulp van Mariska te leren vertrouwen op de kalmte en rust, draaide ik in september al de omzet van het jaar ervoor!. Mijn kinderen begrijp ik veel beter en er was een moment dat ik het niet meer wist in mijn relatie maar dat is nu werkelijk compleet anders! We hebben het zo goed en zó leuk nu!”

– Marleen

“Voordat ik met Mariska ging werken keek ik als een berg op tegen de vakantie’s met de kinderen. En nu? Nu kijk ik er naar uit! wat is het fijn met mijn gezin nu ik die verbinding met mezelf heb en gegrond ben. En mijn business?! Het is ongelooflijk wat er gebeurt! Ik kan het nog niet helemaal geloven maar de grootste opdrachten, wereldwijd, komen naar me toe!”

– Marjolein

De magie van spirituele energie

De diepe ervaringen van het energiewerk van de balans tussen gronding en high-energy brengt je bij je bezieling. En precies dát werkt als een magneet voor je business, creeert vrijheid en empowerment

Je kunt niet bedenken wat er ontstaat.

– mariska van der hiele

Why?

Als ik opschaal op een andere manier dan vanuit gronding zegt mijn lichaam ‘nee’.

Mijn grootste missie is om businessmom’s te leren hoe je je kind next level empowered en op te schalen door  gronding diep te laten ervaren.
Als een business mom gegrond is terwijl ze vliegt, en zich verlicht voelt, heeft ze zoveel goud te geven. Kan ze er voor en met haar kinderen zijn terwijl ze haar bedrijf vanuit een rust opschaalt.

Een businessmom die gegrond is, voelt balans tussen moederschap en haar business. Het is onbetaalbaar want op beide vlakken is er balans waardoor je weet dat wanneer je opschaalt, jij nog steeds blijft staan. Dat wanneer je kinderen iets overkomt, je nog steeds blijft staan. En dat vertrouwen wat je voelt, doorgeeft aan je kinderen, klanten en in je bedrijf stopt en daarmee luister je naar je lichaam en je intuïtie.

Je wordt veilig en gaat vertrouwen uitstralen en dat is precies wat je tot een hele succesvolle businessmom maakt.

Dankzij jaren teachings van verschillende spiritueel leraren ben ik op het punt dat ik  mijn kennis, gaven en invoelende vermogen overdraag in groepen en individuele sessies als spiritueel mentor. Gericht op de energetische en spirituele ontwikkeling van je business en het persoonlijke leven als moeder. Begin 2011 werkte ik als kindercoach en spiritueel therapeut. Jarenlang begeleidde ik (business)mom’s 1:1 en in groepen om hun kind te begrijpen en te leven vanuit vertrouwen. Na jaren van begeleiden & teachings kwam alles samen. Ik schaalde mijn business op vanuit gronding en daardoor ontstond balans tussen moederschap en business.

Enlights is een unieke training voor businessmom’s die je, durf ik te zeggen, niet vindt in Nederland en daarbuiten. Een beleving die voortkomt van technieken uit verschillende Oosterse en Westerse stromingen die ik zelf doorleefd en geprocessed heb. En met mijn didactische aantekening heb ik de bevoegdheid om les te mogen geven in mijn eigen vak. Het mentorship is mijn levenswerk waarin ik je met heel veel liefde en aandacht zal begeleiden naar de meeste gegronde en gebalanceerde businessmom die je bent.

Over Mariska

Mijn reis begon in 2011 toen ik moeder werd van mijn derde kind en al 11 jaar een eigen bedrijf had. Ik startte toen mijn tweede bedrijf als kindercoach en spiritueel therapeut. Dat vroeg wat anders van me dan mijn andere bedrijf en merkte al snel dat ik in een hoge hyperende energie terecht kwam. Deze energie was ontzettend lekker want daardoor werd ik enorm productief, knalde er 6 cursussen tegelijk uit (die nu nog op de plank liggen) en voelde veel enthousiasme wat aanstekelijk werkte. Om daarna de energie enorm te voelen zakken en crashte. Mijn hoofd zat vol, ik stond ‘aan’ en mijn aandacht was versnipperd. Wat gebeurde hier toch? Mijn kinderen waren soms meer een last dan een lust, ik was kortaf en sjagrijnig waarna ik weer schuldig voelde. Er was gewoon geen balans.

En dat laatste zorgde voor een interessante wending. Want waarom zakte mijn energie? Waarom crashte ik? Waarom bleven die cursussen op de plank liggen die er nu nog steeds liggen? Waarom voelde ik de volgende dag dezelfde energie niet meer om te creëren? Waarom voelde ik me zo ongelooflijk uitgeput? En wat bleek?! Dezelfde energieloosheid die je als moeder kunt ervaren, is hetzelfde in je business door de hoge pieken en de diepere dalen.

Dat zorgde voor een enorme spirituele ontwikkeling in gronding toen ik merkte dat het de balans terugbracht in mijn hoge en lage energie, mijn ideeën wortels hadden, en ik op kon schalen terwijl ik mijn kinderen normale aandacht kon geven wist ik: dit moet ik op een praktische manier gaan doorgeven zodat andere business mom’s kunnen ervaren hoe het is om een balans te voelen tussen hun ow zo mooie kinderen en business.

Het mentorship is mijn levenswerk

waarin ik je met heel veel liefde en aandacht leer hoe je als high-energy businessmom verlichting creëert door spirituele energie zodat je kunt blijven vliegen en empoweren

Leer alles over de energie van business en moederschap, creëer vrijheid en balans door zuiverheid in je sales en marketing

Enlights, verlicht, is dát wat er gebeurt als je gaat werken met spirituele energie en je blijft vliegen. Gronden is mijn eigen methodiek. Ontstaan uit verschillende stromingen én mijn eigen processen om als ondernemer en moeder balans te ervaren en te blijven vliegen. Het is om die reden een uniek concept wat je nergens anders vindt. Vooraf hebben we een online of live 1:1 sessie van ongeveer 1 – 1.5 uur waarin er duidelijk wordt waar je nu staat met je bedrijf, wat er praktisch nodig is om op te schalen om daarna energetisch een deep dive te maken. Je krijgt praktische oefeningen om je energie te shiften zodat je opschaalt. In de retraites ga je alles leren over: Hoe je energetisch opschaalt én praktisch. Hoe je vliegt zonder te crashen, hoe je vanuit bezieling en zuiverheid je sales en marketing doet, next level empowerment van je kind én je intuïtieve wijsheid. Dat doen we in 1:1, de masterclasses, 5 x 2-daagse retraite-trainingen en via de leeromgeving waarin je voor de diepe ervaring van de gronding en business-energie gaat. De retraites zijn volledig verzorgd met eigen kamer incl eten en drinken. Het sanitair is gedeeld.

gronding

Een bedrijf is niks zonder een heel goed, stevig fundament. Alleen dán kun je blijven vliegen omdat je weet dat je in een warm bad landt. Vliegen zonder te crashen is leren om te gronden, van daaruit je business op te bouwen en de high-energy leren balanceren zodat je geen energie meer lekt. De basis van die gronding is bestaansrecht, veiligheid en eigenwaarde en zijn de standaard waar we mee werken. Gronden zorgt voor een exponentiële groei omdat je als moeder balans hebt en in je business kunt vliegen omdat jij staat als een huis. Je creëert rust en harmonie voor jezelf, voor je kinderen en dan kun jij je openstellen voor je zachtheid, zelfliefde en overvloed. In het ondernemen en het moederschap is snel schakelen normaal en vertrouwen essentieel want je klanten vangen dit op onbewust niveau op waardoor je business en moederschap naar een ander level getild wordt.

jij en je kind

Jij bent een moeder die altijd bezig is met: doe ik het goed? Je ziet de kwetsbaarheid en de strubbelingen en voelt je veel te vaak schuldig. Je bent bezig met de behoeftes van je kind en hebt er alles voor over dat zij zich goed voelen. Omdat ik weet dat jij je kind empowered en niks liever wil dan dat nog meer doen is dit wat je precies gaat doen in het mentorship. Zodra je dit leeft en toepast zie je dit direct terug in je kind. Er is werkelijk niks mooiers en geruststellenders dan dat je weet dat je kind kracht opbouwt. En dat door jouw kennis, verbinding en energie waardoor je hem next level empowered.

sales en marketing vanuit zuiverheid

Salesgesprekken waarbij je je energie helemaal bij jezelf kunt houden waardoor je de ander vrijlaat. Sales is zoveel meer dan scripts, technieken en strategieën. Verkopen heeft een hele andere kant dan die je nu kent: de energetische kant. De kant van overvloed. Overgave. Van vertrouwen en afstemming. Dat heeft voor mij verkopen leuk gemaakt omdat ik zelf absoluut niet in iemand haar energie wil hangen en wil manipuleren waardoor dat werd gevoeld en er 8/10 JA’s volgden. Leer om vanuit zuiverheid sales te doen en ontvang al die ja’tjes van je juiste klant op jouw mooie dienst of product.

 

seksuele energie

Bouw je business vanuit een innerlijke balans tussen high-energie en gronding. Seksuele energie is de meest krachtige energie waarmee jij je business opbouwt. Het is ook de meest vervuilde energie die er is omdat ie gebaseerd is op verlangen en overleven. Kijk maar naar jezelf hoe je vliegt maar crasht en soms zelfs in een (diep) dal terecht komt. Het is dé energie waarmee je creëert. Als je niet weet hoe je dit balanceert is het een grenzeloze energie die verslavend werkt en je gezondheid, relaties en mindset uiteindelijk vernietigt en daarmee je business een onstabiel fundament geeft. In de retraites leer je hoe je deze high-energy inzet in een stabiele energie zodat je balans ervaart en je inspiratie uit een schone bron tapt. Vanuit die bron ga je tijdens de retraite aan je business werken om op te schalen.

intuïtieve wijsheid

In je hoofd zitten ongekend veel energiebanen en bronnen waaronder het derde oog. Je gaat hier leren om deze energiebanen schoon te maken en hoofd gaat samenwerken met het lichaam. Jij gaat je grootste gave trainen en vanuit rust, beslissingskracht en intuïtie opschalen

Tussen de retraites door is er de whattsapp community waar je je inzichten, successen en/of vragen deelt. Je vindt daar ook de leeromgeving met de basisoefeningen zodat je kunt onderhouden. Één x per maand geef ik een business energieles met deep dive en q and a.

Door het trainingen van de technieken ga je je lichter voelen door alle ballast die je loslaat en door de geest die sterker wordt. 

Je intuïtie wordt zuiverder en sterker waardoor je steeds terug kunt voelen en helder zien wat de volgende stap voor jou zal zijn.

De inspiratie is een bron waar je veel makkelijker op “af kunt stemmen” zonder dat het een raket is die afgeschoten wordt hopende dat je een keer landt zonder brokstukken en in die tussenfase moet creëren.

En je moederschap wordt naar een volgend level getild.

“Dankbaar, dat is wat ik ben voor de retreats. Voor Mariska in m’n leven.
Voor de prachtige plek,
Voor de fijne mensen om me heen.
Voor de inzichten en het vertrouwen in mezelf dat ik heb gekregen.
Dank je wel!”

– Wendy

“Ongelooflijk wat er in zo een korte tijd met mij en mijn bedrijf is gebeurd. Ik zit in een flow waardoor er klanten naar me toe komen, ik de mooiste recensies krijg en ineens een goedlopend bedrijf heb. Ik zie mijn rust terug in mijn kind! Onbetaalbaar”

– Nushka

“De financiële vrijheid en rust die ik in en door mijn bedrijf nu voel had ik nooit van durven dromen. Het opschalen vanuit rust is totaal nieuw maar geeft bizar veel voldoening! Dat het op deze manier kon had ik niet durven dromen. Ik kan en ben er voor mijn gezin en dat is goud waard”

– Carolien Vennema

You’re in?

enlights mentorship / 1 jaar

met 1:1 begeleiding

4700 euro
Nu 25% korting
Eenmalig 3500 euro
Of
6 x 642 euro

ex. btw

N

Slechts 14 plekken (13 vrij)

N

2 x retraites / trainingen* twv €2500

N

9 x 1:1 mentoring twv €1200

N

Maandelijkse energieles met deep dive en coachcall twv €500

N

Leeromgeving met basisoefeningen €500

N

WhattsApp Community

enlights mentorship / 1 jaar

zonder 1:1 begeleiding

3500 euro
Nu 25% korting
Eenmalig 2600 euro
Of
6 x  474 euro

ex. btw

N

Slechts 14 plekken (13 vrij)

N

2 x retraites / trainingen* twv €2500

N

Maandelijkse energieles met deep dive en coachcall twv €500

N

Leeromgeving met basisoefeningen €500

N

WhattsApp Community

*De retraites zijn twee maal 5-daagse in Limburg 15 minuten van Venlo, inclusief eigen kamer, gedeeld sanitair, maaltijden, koffie en thee

Zondag 2 april 17.00 – donderdag 6 april 17.00 (meteen paasweekend erachter aan waardoor je het kan laten bezinken)

Woensdag  11 oktober 17.00 tot zondag 15 oktober 17.00

Alleen jij kunt die leiding nemen om op te schalen.
en om balans te creëren. Jij hebt die regie in handen.
Pak je m ook?

– mariska van der hiele

tenslotte

Ik weet dat wanneer jij je bestaansrecht kunt waarborgen, jij er voor je kind kan zijn en de business vrouw in jou kan knallen. Ik gun jou beide en dat kan vanuit de gronding. Dat je de drukke energie die je hoofd overspoelt weg voelt zakken en helderheid, zelfliefde en vertrouwen daarvoor in de plaats voelt.

Je weet dat die rust zorgt voor een gezond lichaam. En dat dat nodig is om creativiteit vrijelijk te laten stromen. Want heel diep in mijn hart geloof ik dat de liefde die jij te delen hebt een gave is. En dat er onder die gave ook een pijn zit die niet gezien is, toen niet en nu niet, en dat het tijd is dat die wel gezien wordt zodat jij rust krijgt. En vanuit een nieuwe diepte aanwezig kunt zijn.

Jouw missie is groot

Jouw missie is groot. Dat voel je in je tenen. En dat wanneer je vaak ‘aan’staat het ten koste gaat van wat je te geven hebt. Je weet dat wanneer jij in je lichaam kan landen je vliegt als een adelaar. Dan kun je jezelf net zoveel kan geven als de ander en is er balans

Jouw goud, jouw kwaliteiten en talenten, komen ongelooflijk veel beter in het licht te staan als jij grondt. Als je die diepere ervaring kunt meemaken zodat je business keer tien kan gaan omdat jij blijft staan. Of er nu een ja of een nee komt. Jij blijft staan.

En dat je dit leert door de diepe ervaring van gronding. Dat je kinderen meekrijgen dat mama succesvol is door de gronding in de lichtheid. En dat dat hen leert om ook te gaan voor hun succes vanuit gronding.

Een moeder die in verbinding leeft, gegrond is en succesvol

Is je kind next level empoweren 

Als je dit verwacht is het voor jou:

N

Dit is écht voor business mom’s die haar bedrijf wil laten groeien vanuit zuivere intenties

N

Die het complete plaatje willen leren over de energetics van bezielde sales, marketing, business en moederschap

N
Die aan sales en marketing doen
N
Die de balans tussen moederschap en business belangrijk vinden
N
Die haar kind wilt leren wat vertrouwen is
N
Die toe is aan rust

Dit is niet voor jou als je dit verwacht:

N

Manifestatie Rituelen

N
Trucjes om meer geld te verdienen
N
Intuïtie Cursus
N
Plantmedicijnen
N
Kaartleggingen
N

Compassie voor zelfmedelijden. 

Veel gestelde vragen

Lees nog even dit

Ik voel een volle ja maar vind de investering spannend

Het proces is hier al begonnen. De training is niet zomaar een training. Heel graag wil ik dat je die volledige ‘JA’ voelt zodat je ook de commitment aangaat. Dit proces zorgt dat je verbinding maakt met de persoon die next level gaat. Die haar bedrijf gaat opschalen vanuit zuiverheid en balans heeft tussen business en moederschap. Die het haarzelf gunt om next level te gaan. Das heel natuurlijk dat er een beetje weerstand zit. Je gaat deze investering terugverdienen doordat jij alle blokkades opruimt die tussen jou en je overvloed in staat. Je gaat aan de slag met je verdienmodel, je strategiën en marketing en sales. Zelf investeer ik continue in mijzelf, mijn gezondheid en mijn bedrijf en dat betaalt zich altijd uit. Een moneymindset waarin je denkt in overvloed begint hier. Voel je alsnog vrij om een telefoongesprek in te plannen om te kijken waar de spanning écht zit en of dit helemaal bij je past

Is dit ook voor mij als ik starter ben?

Zéker als je starter bent. Als jouw bedrijf gaat groeien hoef je jezelf niet meer tegen te houden omdat je bang bent dat het mss te druk wordt en je het niet aankunt. Je hebt de kunst van werkelijk gronding gemasterd waardoor je die verlichting voelt.

Hoeveel tijd kost het mij?

Als je de lichtheid van de ziel in je business wilt trainen en waarborgen heb je per week zeker 5 uur je geest te trainen.

Kan ik het hele jaar door instappen?

Je kunt instappen in het weekend gronding, en jij en je kind. De andere weekend heb je een gedegen basis nodig om er mee te kunnen werken

Ik vind een groep die wisselt lastig

De allergrootste leerweg die je kunt bewandelen is deze. In het dagelijkse leven heb je te maken met mensen die niet zo dicht bij zichzelf kunnen blijven. Hoe mooi als je op deze veilige plek mag ervaren hoe het is om bij jezelf te blijven als er mensen zijn die dat nog niet zo goed kunnen? Als je veiligheid moet komen uit een groep die onveranderd blijft, zal je het nog heel zwaar krijgen in de rest van je leven. Geen betere plek om te starten dan deze plek.

Wat als ik wegens omstandigheden niet kan komen naar de retreats hoe werkt het dan?

Be there! De retreats zijn de versnellers door de transformaties die je door gaat maken tijdens de diepe ervaringen van gronding. Dit is onderdeel van het proces. Het allerbeste resultaat behaal je door juist de retreats te volgen. Je gaat diepe ervaringen aan waardoor je het écht gaat uitdragen. Iedere cel, iedere spier en je hele systeem wordt doordrenkt van gronding, regie over je geest en daarmee een magneet. Het is een gigantische waaier die je uitspreidt direct door naar je kinderen, klanten en je relatie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet kunt komen. Wanneer je iemand in jouw plaats mee kunt laten doen of ik heb iemand op de wachtlijst staan, kan diegene in jouw plaats. 

Kan deze training ook naast mijn businesscoachingstraject?
Jazeker! Het is geen officiele businesscoaching maar je inspiratie zal gaan stromen. Enlights volgen terwijl je aan je bedrijf werkt is dé gouden combinatie.
Kan ik vragen stellen tijdens het traject?
In huddle is alle ruimte voor je vragen én je voortgang, je inspiratie en je successen.
Kan ik een deel volgen van het traject?
Dit traject is een compleet traject waarin je alles leert over de energie van business en moederschap. Zelf houd ik niet van half werk en om die reden is het niet mogelijk om het apart te volgen.
Wat als ik niet aanwezig kan zijn bij de online energielessen?
De herhalingen komen in huddle voor je te staan.
Kan ik ook bij jou terecht voor businesscoaching?
Ik zie mezelf niet als businesscoach, wel een hele goede sparringpartner en dat kun je altijd met me doen in de 1:1.
Kan ik dit aftrekken als zakelijke kosten

Enlights is gericht om je zakelijk succes te versnellen, te vergroten en te verdiepen. We gaan hier in op (zuiverheid in je) sales en marketing, strategie en verdienmodellen. Om die reden kunnen de kosten opgegeven worden bij de belastingdienst.

×